Blogger Backgrounds

victoria family

victoria family

Tuesday, 25 October 2011

cerita cinta baru :))

hai , rasenye wawa da lame ta update entry untuk blog ny .
btw , ny na update sal MY CHENTA HATY : ABDUL MUHAIMIN IZHAN BIN ABDULLAH SANI !
name dy best sgt cm owg nye jgk .
hahahahahaha .
sewel suda .
u know what , he did TAKE CARE OF ME, LOVES ME DAMN MUCH, TREATS ME AS HIS FRIENDS .
law korangg nak tahu, panggilan utk dy SAYANGS , and utk wawa plk BABY .
sweet tak kiteorangg ??
hahhahahahaha .
terlebih suda .
kadang-II, kiteorangg ta guna panggilan yg mnja uh pown . suka guna panggilan cm kwn . hee .
kao ak, wa lu . hahahahhaha . agak merepek sikit r .
tapi even merepek pown , WAWA TETAP SAYANG AMIN SANGAT-II !
ILYSM SYGG !

Monday, 3 October 2011

break up :(

jangan tanya kenapa aku break nan die .
da lame da kiteorangg break .
no more with him oke !!
betol cakap mama :((
lelaki cam die mmg tabole jd laky aku .
mama , i'm sorry for hurting u .
btw , i'm totally change . 
find another son-in-law for u <3

Saturday, 20 August 2011

adek bawu :)

saya kenal dy dari ml same cam saya kenal boyfie saya .
nama dy an NINI AZAINI .
dy ny chomels sesangat .
suka tgk muka dy aw .

NINI yang CHOMELS :)


Wednesday, 17 August 2011

handphone wat hal !!!!

aduhyai , nape r dia bole wat hal time wet aku tengah ramai !!
mood : nak nangez :'(


Monday, 8 August 2011

his birthday :)

just wanna share pic nan korangg , hee . birthday dy , tp aku yang lebih . hahahahahahaha :) yang penting saya dapat celebrate birthday my sayangs ( MOHD FAISZAL BIN NOR AZLAN ) and his family . sumpah , saya sayangs awak k . masa malam birthday dy , saya puas jalanjalan nan dy at area rumah dy . saya gembira coz dapat maen buai cam masa celebrate birthday saya tahun lepas . thanks pa , i love you so fucker damn much loe sayangs <3
upacara pemotongan kek :)
dy temankan saya shopping di cs :)

sweet elmo couple t-shirt :)

Thursday, 4 August 2011

happy :)

yeahh , saya berjaya jadi orang first wish dekat my sayangs (fais) . hehehehehe , gembira sangatsangat meyh . tapi , ada gak benda yang membuatkan saya sedih , nak tahu kenapa ?? :'(
first , saya dapat puasa setengah hari jew .
then , ex gurl dia still contact dia ag .
memang benda uh membuatkan saya nak nangez sangatsangat aw .
em , tapi takpe saya da bagi hadiah at dia .
he really appreciate it and dia pakai baju yang saya belikan mase birthday dia .
saya boleh senyum :)

Tuesday, 2 August 2011

05082011 :)

his birthday , da beli hadiah utk si dear <3
hope dear bole accept pe yg sy bagi . amin , semoga pa panjang umur dan dimurahkan rezeki :)
tahun ni genap dah umur pa 21, so ma harap pa dah matang k . 
jangan jadi cam bebudak ag k sayangs :)

idea mencantikkan blog :)

thanks to ferra fahana yg jadi stalker blog yg cantekcanteks . thanks gak foe 'someone' yg ferra sayangs sangtsangat coz bagi inspirasi layout . hahahahahahaha . lawakssss :)